Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Let It Be: A Celebration of the Music of the Beatles Part II!

8:24:00 PG Hasif Hamsyari 0 Comments Category :


Disebut-sebut sebagai persembahan the Beatles yang terbaik pernah dianjurkan, Let It Be: A Celebration of the Music of the Beatles bakal mengambil tempat buat julung-julung kalinya di KLCC! Dibawakan secara langsung dari London's West End & Broadway, persembahan yang dibawakan oleh AC Entertainment ni pastinya tak boleh dilepaskan peminat-peminat The Beatles weyh!
Ini The Beatles, okay! Kalau korang peminat kumpulan rock 'n' roll paling sukses di dunia, mana mungkin korang boleh lupa dengan lagu-lagu yang sangat evergreen macam I Wanna Hold Your Hand, Strawberry Fields, Video Kills the Radio Star, Twist and Shout, My Sweet Lord, Hey Jude dan banyak lagi. Dalam muzikal ini, ada 40 buah lagu akan dipersembahkan dan ada yang tak pernah dipersembahkan secara langsung! Bayangkanlah betapa nostalgiknya mengimbas kenangan lagu-lagu yang segar sepanjang zaman ni!

Berikut ialah butir persembahan:

Tempat:
PLENARY HALL, KLCC, KUALA LUMPUR

Tarikh dan Masa Persembahan:
14 Julai (Khamis); 8.30pm
15 Julai (Jumaat); 8.30pm
16 Julai (Sabtu); 3.30pm dan 8.30pm
17 Julai (Ahad); 3.30pm (SOLD OUT)

Harga Tiket:
CAT 4 (RM 98)
CAT 3 (RM 138)
CAT 2 (RM 268)
CAT 1 (RM 338)
VIP (RM 398)
VVIP (RM 588) 

Booking:
Telefon 03-9222 8811 atau layari www.TicketCharge.com.my
Panduan untuk memilih tempat duduk korang.

Serius weyh, korang tak boleh lepaskan peluang ni! Tambah-tambah, saya ada berita gembira sebab korang dah singgah ke entri ni. Nah!

BUY 2 FREE 1 CAMPAIGN!*
Gunakan PROMO CODE: B2F1 dan dapatkan SATU(1) TIKET PERCUMA DENGAN PEMBELIAN DUA(2) TIKET

*Promosi ini sah dari 10 Jun sampai 10 Julai.

*Promosi ni jugak tertakluk kepada semua jenis tiket dan hanya boleh digunakan untuk jualan tiket dengan harga normal sahaja.

Menarik, kan? Persembahan ni pun sesuai ditonton dengan famili mahupun member-member korang jadi jom ramai-ramai saksikan persembahan muzikal yang pastinya tak mengecewakan ni!

KLIK SINI untuk lihat sneak peek!

RELATED POSTS

0 komen

Tinggalkan komen di sini.