Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

ESCAPE #doodlemaniaseries daripada Arteestique!

9:14:00 PTG Hasif Hamsyari 2 Comments Category : ,


Lukisan doodle memang cukup menarik tapi selalunya cantik sekadar dilihat jelah. Tapi Arteestique baru-baru ni ada keluarkan design baru yang mana doodle ini dicetak pada baju dan korang boleh pakai!

Ha, tengoklah lukisan doodle yang comel ni! Yang saya gayakan pada gambar-gambar ini ialah ESCAPE daripada #doodlemaniaseries warna baru iaitu hitam yang cukup awesome dan cool untuk korang yang gemarkan gaya yang hipster dan fun macam tu.

Sebab saya sendiri sukakan desain yang lively macam ni, memang akan keraplah saya bawa berjalan ke mana-mana lepas ni. Selain lengan pendek, baju ni jugak boleh didapati dalam lengan panjang dengan pelbagai saiz. Apa yang pasti, fabrik kain cotton yang diorang gunakan pun buat pemakai cukup selesa.

Jadi inilah hasil semasa saya peragakan baju ni. Maaflah, saya bukan model, fashion blogger pun tak sampai lagi, tapi bolehlah kot sebagai lifestyle blogger. Haha. Yang penting, baju tu tetap cantik!

Ada beberapa lagi design yang awesome daripada Arteestique yang memang cukup berseni ni. Jangan segan-segan terjah Facebook dan Instagram diorang untuk skrol sendiri gambar baju-baju lawa daripada diorang. Konfem korang akan rasa bersalah kalau tak pesan satu atau dua atau semua!

Korang jugak boleh terus WhatsApp diorang: 011-28251620 .

Indeed, a doodle a day keeps the sadness away! Dapatkan satu sekarang!

RELATED POSTS

2 komen

Tinggalkan komen di sini.