Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Identiti Tersendiri dengan Deoxide® 3DVSN Black

5:07:00 PTG Hasif Hamsyari 6 Comments Category : ,

Sekarang ni, trend baju t-shirt streetwear cukup menjadi-jadi. Eh, bukan trend dah. Sekarang dah jadi culture! Dengan gaya pakaian yang kasual, bergaya dan berpatutan, pakaian streetwear sememangnya menjadi tarikan lagi-lagi untuk remaja.

Jadi entri kali ni aku nak perkenalkan satu lagi jenama pakaian lokal yang semakin meningkat naik - Deoxide.

Aku kagum gila bila singgah dan tengok gambar-gambar diorang dekat instagram (@deoxideofficial). Cun-cun kot baju diorang ni!
Jadi bila baju daripada siri 3DVSN Black ni, eksaited weyh. Kualiti kain jenis cotton memang puas hati. Selain desain yang minimalis, warna hitam yang sedia maklum menawan (cewah), tak ada sebab untuk aku tak suka dengan baju ni.

Harganya cuma RM50 je sehelai! Boleh terus hubungi 017-7677095 kalau korang berminat. ;)

Dah dapat baju ni haruslah bergaya kan. Jadi nilah antara hasilnya. Haha.








RELATED POSTS

6 komen

Comment