Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Semangat Bunga Raya di Jersey Muco.my!

11:35:00 PTG Hasif Hamsyari 34 Comments Category : ,


Lagi beberapa hari je lagi hari kemerdekaan Malaysia akan tiba. Dalam kehangatan SEA Games Kuala Lumpur 2017 yang tak nampak lagi tanda-tanda nak surut ni, makin membaralah semangat patriotik masing-masing, kan!

Aku rasa, bersesuaianlah masanya untuk aku kenalkan kat korang jersey yang bertemakan semangat patriotik jugak untuk reviu kali ni. Baju ni ialah keluaran edisi terhad daripada Muco.my. Masih dikira baru tapi kualiti diorang memang power!

Baju ni pun memang cukup istimewa weyh sebab bermotifkan corak bunga raya, bunga kebangsaan Malaysia yang memaknakan lima prinsip rukun negara pada lima kelopaknya.
Antara baju favourite aku kalau melancong
Jenama baru yang langsung tak kompromi soal kualiti dengan harga yang berpatutan!
Selain tu, kain daripada jenis microfiber yang digunakan memang cukup selesa dan sesuai sangat untuk korang yang gemar bergerak dalam aktiviti lasak. Tapi boleh juga dipakai untuk bersantai mahupun sebagai penggayaan yang awesome sebab coraknya memang lawa!

Haa... Itu satu lagi sebab yang buatkan aku suka bawa baju ni pergi travel. Kalau dah nama baju jersey, memang ia jenis tak mudah komot.

Nak dapatkan baju ni? Hubungilah Muco.my sekarang. KLIK SINI.

RELATED POSTS

34 komen

  1. sekali pandang macam sufian suhaimi eh hahaaha cantiknya baju ayoo kena grab ni

    BalasPadam
  2. Amboi nanti boleh lah dapatkan satu baju ni heheh cantik juga tak ada yang percuma ker hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi... nak percuma kena tanya owner dia lah, bang. haha

      Padam
  3. Menarik gak tgok baju ni. Nampak sesuai adiahkan kat anak

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kak! Lagi-lagi kena pula waktu merdeka ni kan. hihi

      Padam
  4. Alohhh comel nau baju bunga-bunga raya.. Lain dari lain corak jersey ni.. selalu plain je..

    BalasPadam
  5. Baru perasan la..ada iras sufian suhaimi...wah..retissss ni..cantik baju tu...

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Ada! Boleh check dekat Instagram diorang. :)

      Padam
  7. lawa jugak baju ni... design dier sedap mata memandang n sesuai utk bersukan atau pun pantai...microfibre some more which mmg senang kering.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa betul tu! memang sesuai untuk yang jenis aktif dan suka travel!

      Padam
  8. nice jersey! tapi kalau pakai, nampak comel pon ade.. abang munge munge sgt ni..heeheheee..

    BalasPadam
  9. nice.. like d shirt yg blue one. simple n nice..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi. jangan lupa dapatkan dengan diorang, okey? :)

      Padam
  10. Habia baca entri ni ,CCL terus godek laman muco . Cantik design yg unik ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup! dengar kata nanti diorang nak keluar design baru!

      Padam
  11. Cantiknya baju ni. Nak selaiiii
    Nampak kain dia pun best

    BalasPadam
  12. akak suka gila pakai jersi, tapiiiiii nice gila jersi ni,seriussss!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi kan! saya pun suka bawak jersi ni jalan-jalan sebab corak dia cantik dan selesa.

      Padam
  13. waah semangat patriotik gitu. tapi lawa sangat baju jersey tu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mestilah! Kena pula waktu kemerdekaan begini kan! hihi

      Padam
  14. Ehhhh ...rare laaaa..
    Serius smartttt jersey ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan! Terjahlah Instagram diorang. Dengarnya masih promosi sekarang. ;)

      Padam
  15. Balasan
    1. Hihi.. kan! Idea dorang memang lain daripada lain!

      Padam
  16. I like the design of your shirt. It suits you well.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you! hihi. I like the design as well!

      Padam
  17. Menairk juga jersinya.... xperasan pula coraknya bunga raya

    BalasPadam

Tinggalkan komen di sini.